hren
O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Trina Solar započinje masovnu proizvodnju Vertex N 700W+ solarnih modula

Trina Solar, vodeća kompanija u proizvodnji fotonaponskih modula, s ponosom najavljuje početak masovne proizvodnje modula iz serije Vertex N 700W+. Ovi moduli su postigli impresivnu učinkovitost od 22,5% već 18. kolovoza, postavši tako prvi moduli koji se masovno proizvode, a snaga im prelazi 700W. Uz najavu masovne proizvodnje 210mm n-tip modula, možemo očekivati kontinuirani rast izlazne snage modula tijekom 2024. godine.

Ono što čini module iz serije Vertex N 700W+ posebnima je kombinacija n-tip i TOPCon tehnologije. Trina Solar planira postići godišnju proizvodnju ćelija od čak 75GW, od čega će 40GW biti n-tip ćelije.

Ovi moduli su prošli kroz niz rigoroznih testova i pokazali su bolje rezultate u pogledu temperaturnog koeficijenta i performansi pri slabom osvjetljenju, u usporedbi s modulima p-tipa.

Osim toga, Vertex N moduli su dobili visoke ocjene od strane krajnjih korisnika, što je potvrđeno brojnim instalacijama na velikim solarnim elektranama. Nedavno je u Saudijskoj Arabiji pušten u pogon projekt fotonaponske elektrane za desalinizaciju morske vode u Jubailu, a za taj projekt koriste se moduli serije Vertex N 700W+. Također, projekt fotonaponske elektrane snage 500 MW u okrugu Xinghai, pokrajina Qinghai, također će koristiti module serije Vertex N 700W+.

Očito je da Trina Solar predvodi eru n-tip tehnologije sa svojim inovativnim proizvodima koji kombiniraju n-tip i TOPCon tehnologije.

Ako ste zainteresirani za nabavku ovih modula, ELCOR d.o.o., dugogodišnji partner Trina Solar, stoji vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i konzultacije. Javite se kako biste provjerili mogućnost integracije ovih vrhunskih modula u vaše projekte.