O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Rješenja

Rješenja - Elcor d.o.o.
Rješenja

Solarne elektrane

Kada je u pitanju transformacija energetskog sektora prema održivijoj budućnosti, ELCOR d.o.o. stoji na čelu promjena već više od deset godina. Naša stručnost i posvećenost solarnim elektranama čine nas vašim pouzdanim partnerom za ostvarivanje održive i energetski neovisne budućnosti.

Rješenja

Elektrotehnika - naša temeljna djelatnost

Poduzeće ELCOR d.o.o. s ponosom predstavlja svoju temeljnu djelatnost – elektrotehniku. Ista obuhvaća širok spektar usluga sve do naponske razine od 110 kV. Naša predanost kvaliteti i postizanju izvanrednih rezultata potvrđena je brojnim referencama koje svjedoče o povjerenju koje naši cijenjeni klijenti imaju u nas.

Rješenja

Automatizacija i pogoni

Dobrodošli u svijet automatizacije i pogona, predstavljen od strane ELCOR d.o.o. Naša tvrtka ima bogato iskustvo u ovom dinamičnom području i okuplja stručan tim inženjera specijaliziranih za automatizaciju i pogone.

Rješenja

Vjetroelektrane

Osim aktivnosti na solarnim elektranama, ELCOR d.o.o. je sve prisutniji na projektnima razvoja vjetroelektrana koji su u sinergiji sa našim osnovnim kompetencijama i referencama. Sudjelovali smo na izradi projektnih dokumentacija značajnih projekata pružajući fleksibilan pristup koji je potreban za razvoj ovako kompleksnih energetskih projekata.