hren
O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Partneri

Partneri - Elcor d.o.o.
Partneri

Siemens AG

Naša tvrtka ELCOR s ponosom surađuje s vodećim svjetskim liderom u elektrotehnici, Siemens AG, već više od 10 godina. Ova dugogodišnja suradnja nije samo temelj naše poslovne strategije, već i ključna komponenta našeg uspjeha. To nam omogućuje pristup najnaprednijoj opremi i rješenjima.

Partneri

Schneider Electric

Nudimo širok spektar proizvoda i usluga kao ovlašteni distributer Schneider Electric, globalnog lidera u elektrotehničkoj opremi. Naša stručnost obuhvaća prodaju i implementaciju različite opreme iz više portfelja kako bismo zadovoljili različite potrebe u industriji elektrotehnike.

Partneri

Trina Solar

S zadovoljstvom ističemo našu dugogodišnju i uspješnu suradnju s vodećim globalnim proizvođačem fotonaponskih modula – Trina Solar. S više od dvadeset godina iskustva u solarnoj industriji i 150GW isporučenih modula do 2023. godine, Trina Solar postavlja standarde u proizvodnji visoko učinkovitih solarnih panela, ključnih za postizanje maksimalnog energetskog učinka i trajnosti solarnih elektrana koje ELCOR d.o.o. instalira.

Partneri

Fronius

Solarni inverteri ili izmjenjivači su ključna komponenta vaše solarne elektrane, a izbor kvalitetnog invertera je od presudnog značaja za pouzdanost i učinkovitost solarne elektrane. Naša dugogodišnja ekspertiza u ovoj oblasti, kao i partnerstvo s renomiranim proizvođačem Fronius, čine nas vašim idealnim partnerom za solarne invertere.