hren
O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Solarne elektrane

Rješenja iz Elcor d.o.o.
Solarne elektrane

Stručnost i posvećenost solarnim elektranama

Kada je u pitanju transformacija energetskog sektora prema održivijoj budućnosti, ELCOR d.o.o. stoji na čelu promjena već više od deset godina.

Naša stručnost i posvećenost solarnim elektranama čine nas vašim pouzdanim partnerom za ostvarivanje održive i energetski neovisne budućnosti.

Partnerstva s vodećim svjetskim proizvođačima

S ponosom možemo reći da imamo preko desetljeće iskustva u solarnim elektranama tijekom kojih smo pružili kompletan spektar usluga za izgradnju kvalitetnih solarnih elektrana. Posebno ističemo naše partnerstvo s vodećim svjetskim proizvođačima opreme kao što su Trina Solar, Fronius, Huawei i SMA. Ova suradnja omogućava nam da osiguramo najbolje komponente za vašu solarnu elektranu, obećavajući izvanrednu učinkovitost i dugotrajnost.

Naše aktivnosti obuhvaćaju:

Inicijalni koncepti i procjene proizvodnje
Počinjemo s temeljnim inicijalnim konceptima i procjenama proizvodnje solarne elektrane. Ovo je ključni korak prema stvaranju održivih i produktivnih solarnih rješenja prilagođenih vašim potrebama.

Kompletna projektna dokumentacija
Naš tim stručnjaka brine se za sve aspekte projektne dokumentacije poput idejnih, glavnih projekata (elektro i građevinski), studija priključenja, studija za koncesije potrebnih za ishođenje dozvola za građenje, koncesija i elektroenergetskih suglasnosti.

Projektiranje i izgradnja pratećih energetskih postrojenja
Osim solarne elektrane, projektiramo i prateća energetska postrojenja (trafostanice, mreže) koja osiguravaju stabilnost i kontinuiranu isporuku energije.

Projektiranje i izgradnja pratećih sustava baterijskih sustava
Projektiranje i izgradnja pratećih sustava za skladištenje električne energije kao što su baterijski sustavi, predstavljaju ključni dio naše usluge na polju solarnih elektrana. Naš tim stručnjaka ima iskustvo u razvijanju inovativnih rješenja za pohranu viška energije, osiguravajući stabilnost i kontinuitet opskrbe električnom energijom u svim uvjetima.

Izgradnja „ključ u ruke“
Naš tim stručnjaka provodi izgradnju solarne elektrane od početka do kraja, pružajući vam potpunu sigurnost i pouzdanost.

Isporuka opreme renomiranih proizvođača
Uz suradnju s vodećim proizvođačima, isporučujemo vrhunsku opremu koja jamči izvrsnu izvedbu vaše solarne elektrane.

Električna mjerenja i puštanje u pogon
Naši stručnjaci vrše sva potrebna električna mjerenja kako biste mogli bezbrižno pustiti svoju elektranu u pogon.

Održavanje postrojenja
Nakon izgradnje, nastavljamo brinuti o vašoj solarnoj elektrani pružajući redovno održavanje i potrebne popravke. Vaša investicija ostaje produktivna dugi niz godina.

Naša reputacija je čvrsto utemeljena na brojnim referencama, s više od 15MW uspješno implementiranih fotonaponskih elektrana i zadovoljnim klijentima iz poznatih i renomiranih poduzeća. Započnite svoj put prema energetskoj neovisnosti danas, uz podršku ELCOR d.o.o.

Reference

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte kako biste dobili
besplatnu konzultaciju i prilagođenu ponudu.