hren
O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Vjetroelektrane

Rješenja iz Elcor d.o.o.
Vjetroelektrane

ELCOR d.o.o. je sve prisutniji na projektnima razvoja vjetroelektrana

Osim aktivnosti na solarnim elektranama, ELCOR d.o.o. je sve prisutniji na projektnima razvoja vjetroelektrana koji su u sinergiji sa našim osnovnim kompetencijama i referencama. Sudjelovali smo na izradi projektnih dokumentacija značajnih projekata pružajući fleksibilan pristup koji je potreban za razvoj ovako kompleksnih energetskih projekata

Naše aktivnosti obuhvaćaju:

Kompletna projektna dokumentacija
Naš tim stručnjaka brine se za sve aspekte projektne dokumentacije, uključujući idejne i glavne projekte, studije priključenja i studije za koncesije. Naša fleksibilnost je ključna za uspješno razvijanje energetskih projekata. Surađujemo sa renomiranim stručnjacima kako bi pružili cjelokupnu uslugu.

Projektiranje i izgradnja pratećih energetskih postrojenja
Osim vjetroelektrana, projektiramo i prateća energetska postrojenja poput trafostanica i mreža kako bismo osigurali stabilnost i kontinuiranu isporuku energije.

Elektromontaža
Naši stručnjaci podržavaju izgradnju vaše elektrane kroz izgradnju internih kabelskih mreža, energetskog razvoda, DC i AC razvoda.

Isporuka opreme i materijala renomiranih proizvođača
Uz suradnju s vodećim proizvođačima, isporučujemo vrhunsku opremu i materijale koji jamče izvrsnu izvedbu vaše vjetroelektrane.

Električna mjerenja
Naši stručnjaci vrše sva potrebna električna mjerenja potrebna za ishođenje dozvola za rad vaše vjetroelektrane.

Održavanje postrojenja
Nakon izgradnje, nastavljamo brinuti o vašoj vjetroelektrani pružajući redovno održavanje i potrebne popravke. Nudimo specijalistička ispitivanja poput testiranja zaštita i mjerenja otpora uzemljenja.

Iskustva naših zadovoljnih klijenata najbolje svjedoče o kvaliteti našeg rada. Započnite razvoj svog projekta, uz podršku ELCOR d.o.o.

Reference

Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte kako biste dobili
besplatnu konzultaciju i prilagođenu ponudu.