O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Niskonaponski ormari

Proizvodnja - Elcor d.o.o.
Proizvodnja - Elcor d.o.o.

ELCOR proizvodnja niskonaponskih ormara

Sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji niskonaponskih ormara, ELCOR d.o.o. je pouzdan partner koji opskrbljuje renomirane kupce koji predvode svoje industrije. Naša suradnja s priznatim dobavljačima opreme, kao što su Siemens i Schneider Electric, jamči visoku kvalitetu i pouzdanost naših ormara.

Naši ormari se izrađuju i testiraju u skladu sa strogim standardima, posebno EN 61439-1/2/3/5, novim standardom za niskonaponsku elektroenergetsku opremu. Svaki od naših ormara nosi CE znak kao potvrdu usklađenosti s relevantnim propisima.

U našem portfelju proizvoda niskonaponskih ormara, nudimo raznovrsne proizvode:
Niskonaponski ormari

NN Sklopni Blokovi do 3200A

Proizvodimo sklopne blokove za napon od 0,4 kV s nazivnom strujom do 3200 A. Naši ormari koriste kućišta i opremu renomiranih dobavljača. Ugrađujemo SIEMENS i SCHNEIDER prekidače. Svi ormari dolaze s certifikatima o tipskim i rutinskim ispitivanjima. Imamo mogućnost projektiranja ormara (EPLAN, AUTOCAD) ili ih izrađujemo po specifičnim zahtjevima kupaca. Naši ormari se šalju kupcima unutar Europske Unije te se koriste u vlastitim projektima, kao i projektima u Bosni i Hercegovini.

Niskonaponski ormari

NN razvodni ormari do 6300A (Schneider Electric licenca)

Proizvodimo razvodne ormare prema licenci Schneider Electric PrismaSet6300. PrismaSeT 6300 je najnovija generacija funkcionalnih niskonaponskih tipski testiranih razvodnih ormara do 6300 A. Razvodni ormari izrađeni s PrismaSeT 6300 tipski su testirani i sukladni su standardima IEC 61439-1&2, cijelim Schneider Electric sustavom distribucije električne energije, koji pruža vrhunsku električno, mehaničko i digitalno rješenje.

Niskonaponski ormari

Različiti NN razvodni ormari

Naša ponuda obuhvaća razvodne ormare različitih namjena, uključujući glavne razvodne ormare, mjerno-priključne ormare i druge vrste ormara prilagođene potrebama investitora, kao i zahtjevima Operatora distribucijskog sustava.

Niskonaponski ormari

Ormari za kompenzaciju jalove energije

ELCOR d.o.o. također proizvodi ormare za kompenzaciju jalove energije, koji će vam pomoći smanjiti troškove za energiju u roku od 6-18 mjeseci.

Obratite nam se za ponudu niskonaponskih ormara

Naši niskonaponski ormari našli su primjenu u različitim sektorima, uključujući elektrane, distribuciju električne energije,  industrijske i infrastrukturne objekte, objekte javne, stambene i posebne namjene.

ELCOR d.o.o. je vaš pouzdan partner za kvalitetne i pouzdane niskonaponske ormare.

Kontaktirajte nas!

Obratite nam se kako bismo zajedno postigli izvanredne rezultate.