O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Proizvodnja

Rješenja - Elcor d.o.o.
Proizvodnja

Upravljački ormari

ELCOR d.o.o. s ponosom nudi višegodišnje iskustvo u proizvodnji upravljačkih elektroormara prilagođenih različitim sektorima, uključujući energetiku, izgradnju strojeva i automatizaciju. Naša posvećenost izvrsnosti i konkurentnim cijenama osigurali su nam reputaciju pouzdanog i visokokvalitetnog proizvođača.

Proizvodnja

Niskonaponski ormari

Sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji niskonaponskih ormara, ELCOR d.o.o. je pouzdan partner koji opskrbljuje renomirane kupce koji predvode svoje industrije. Naša suradnja s priznatim dobavljačima opreme, kao što su Siemens i Schneider Electric, jamči visoku kvalitetu i pouzdanost naših ormara.

Proizvodnja

Ormari za solarne elektrane

Naša dugogodišnja stručnost u industriji solarnih elektrana dovela nas je do ključnog zaključka: AC i DC ormari (poznati kao string boxovi) su temeljni elementi svake solarne elektrane. Ispravan izbor i profesionalna instalacija ovih ormara značajno unapređuju performanse, energetsku efikasnost i sigurnost vašeg solarnog sustava.

Proizvodnja

Kabelska konfekcija

Kabelski svežanj je ključni element u prijenosu električne energije i elektroničkih signala, a mi smo stručnjaci u njihovoj izradi. Naša stručnost obuhvaća proizvodnju kabelskih svežnjeva za različite industrije, uključujući autoindustriju, strojogradnju i elektroindustriju.