O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Novi Fronius GEN24 Plus hibridni inverteri

Novi Fronius GEN24 Plus hibridni inverteri koji su sada dostupni na tržištu, dizajnirani su kako bi osigurali visoku učinkovitost ne samo u proizvodnji, već i u korištenju solarne energije. Konkretno, trofazni inverter SYMO GEN24 Plus već je dostupan s klasama snage od 6,0 kW do 10,0 kW, dok je PRIMO GEN24 Plus monofazni inverter s klasama snage od 3,0 do 6,0 kW.

Fronius GEN24Plus inverteri imaju mogućnost upravljanja baterijskim sustavima za pohranu energije proizvođača LG i BYD. Zbog toga imaju 2MPP trackera na koji se spajaju fotonaponski paneli te poseban ulaz za baterijski sustav. Ukratko GEN24 Plus inverteri imaju iduće funkcije:

  • Integrirana back-up funkcija
  • Jednostavan u instalaciji, puštanju u pogon i održavanju
  • Pogodan za retrofit instalacije
  • IP66 kućište
  • Hibridnu tehnologiju za veću efikasnost u upravljanju energijom

Nadzor GEN24 se vrši preko Fronius monitoring sustava SolarWeb.

ELCOR d.o.o. kao Fronius System Partner ponosno nudi svoju stručnost i podršku kako bi vam pomogao iskoristiti sve prednosti Fronius GEN24 Plus hibridnih invertera. S našim timom stručnjaka, možemo vam pružiti detaljne informacije o inverterima, pomoći vam odabrati odgovarajući model prema vašim potrebama, te pružiti profesionalnu konzultaciju o instalaciji i integraciji s vašim solarnim sustavom. Naša suradnja s Froniusom osigurava da ćete dobiti visokokvalitetne proizvode i vrhunsku podršku.

Bilo da ste investitor u solarne sustave, vlasnik kuće ili poslovni korisnik, Fronius GEN24 Plus hibridni inverteri predstavljaju inovativno rješenje koje vam može pomoći optimizirati vašu proizvodnju i korištenje solarne energije. Ne oklijevajte kontaktirati nas kako bismo vam pomogli ostvariti vaše ciljeve u vezi s obnovljivom energijom i smanjenjem vaših energetskih troškova.