O NAMA      KARIJERA     NOVOSTI

Usluge

Usluge - Elcor d.o.o.
Usluge

Inženjering na visokoj razini

Mi inženjering temeljimo na praktičnim znanjima i iskustvima naših stručnjaka, s ciljem da sredstva uložena u projekte budu racionalno iskorištena za postizanje izvrsnih rezultata. Naš fokus je na minimiziranju troškova i vremena potrebnog za realizaciju projekta, a našim klijentima nudimo sveobuhvatna rješenja prema principu “Ključ u ruke.”

Usluge

Usluge projektiranja

Izrađujemo projektnu dokumentaciju za vlastite potrebe ili po narudžbi kupca. Imamo potrebna znanja i iskustva, kao i ovlasti za projektiranje. Kako bismo osigurali najvišu razinu kvalitete i učinkovitosti u našem projektiranju, koristimo najnovije verzije softverskih alata, uključujući EPLAN Electric P8, AutoCad, PVSol, PVSyst i DigSilent.

Usluge

Usluge Izvođenja i nadzora

Jedna od temeljnih djelatnosti naše tvrtke sa velikim brojem referenci je izvođenje elektromontažnih radova. 

Naša dugogodišnja suradnja s klijentima i brojne uspješno završene projekte svjedoče o našoj predanosti i stručnosti.

Usluge

Mjerenja i ispitivanja

Pružamo širok spektar usluga mjerenja i ispitivanja pod ovlaštenjem Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.

Naša oprema za mjerenje je visoke kvalitete, a naš tim posjeduje obilno iskustvo u ovoj domeni.

Usluge

Održavanje i servisiranje

Održavanje je ključno za produženje životnog vijeka opreme i sprječavanje neočekivanih kvarova koji se obično događaju u najneprimjerenijim trenucima, poput noći ili vikenda. Razumijemo da takvi kvarovi mogu biti skupi i stresni. Zato smo ovdje kako bismo vam pružili pouzdane usluge održavanja i servisiranja, osiguravajući da vaša oprema uvijek radi bez problema.