Naslovnica Prodaja Siemens proizvodi

Senzori

Ispis PDF

SenzoriSa svojim senzorima, SIEMENS sa svojim partnerima (PEPPERL+FUCHS) nudi kompletan portfelj potpuno jedinstvene senzorske tehnologije. Sa ovim senzorima, nudimo rješenje za široku primjenu kod raznih aplikacija i zahtijeva. Sa svakim od ovih inovativnih senzora, možete se osloniti na SIEMENS-ov know-how tehnološki sektor, koji je vodeći na svjetskom tržištu u automatizacijskom sektoru.
Induktivni senzori koriste se za bezkontaktnu detekciju metalnih objekata. S obzirom na njihovu točnost, vrlo su pouzdani. U ponudi imamo senzore čija sa pogonskom udaljenosti detekcije od 0 mm do 75 mm, širokim rasponom radnih napona, sa izlazim NO, NC, pnp, npn itd.
Kapacitivni senzori predstavljaju bezkontaktne senzore koji vrlo pouzdano nadziru vodljivi ili nevodljivi materijal bilo to u čvrstim, praškastim ili tekućim materijalima. Posebno obilježje predstavlja im nadzor nivoa kroz nemetalne materijale kao što su plastika, staklo ili slični materijali. U ponudi imamo kapacitivne senzore sa pogonskom udaljenosti do 20 mm, rasponom radnog napona od 10 VDC do 250 VDC, izlazima NO, NC, pnp itd.
Fotoelektrični senzori su senzori koji detektiraju svijetlo, što čini njihovu primjenu iznimno širokom. Bilo da se radi o garažnim vratima, 'brojanje' na pokretnim trakama, fotoelektrični senzor iznimno kvalitetno radi svoj posao. Možemo Vam ponuditi fotoelektrični senzor koji pouzdano radi na udaljenostima do 50 m.

 

    pdf katalog2
Pepperl Fuchs Senzori brošura Senzori Katalog

siemens   ABB 


 1355667310 facebook  1355668371 linkedin                                   logo white es-system

Kontaktirajte nas

Adresa:

Telefon:

Fax:

E-mail:

Dr. F. Tuđmana 88, Grude 88340, BiH
+387 39 661 481 / 661 868
+387 39 662 582
elcor@elcor.ba